Over ons

Over Streekvacatures

Ben je op zoek naar een job in jouw streek? Dichtbij huis ? Of misschien ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wat jouw reden ook mag zijn, bij Streekvacatures helpen wij jou graag de job te vinden in de streek die jij wilt. Bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers met het juiste profiel en de geschikte competenties kunnen bij ons terecht.

Streekvacatures zorgt dat werkzoekenden en werkgevers snel met elkaar in contact komen. Onze missie is dan ook een win-winsituatie creëren tussen bedrijven en werkzoekenden. Op onze website vind je steeds een uitgebreid aanbod van de meest uiteenlopende vacatures. Zo hebben we altijd voor elk wat wils te bieden. Onze gebruiksvriendelijke website laat je toe om zeer eenvoudig te navigeren op onze website. Hierdoor kun je bovendien zonder enige moeite op zoek gaan naar een vacature in een bepaalde streek of in een bepaalde sector. Ook als werkgever, die op zoek is naar geschikte kandidaat voor een bepaalde vacature, profiteer je hiervan. Dit laat je immers toe heel gericht op zoek te gaan naar "the right person for the job".

about-us2.jpg
about-us1.jpg

Vandaag de dag is de zoektocht gaan naar een geschikte job geen eenvoudige opdracht meer. Voor velen is het dan vast ook wel herkenbaar dat je via alle mogelijke middelen een job zoekt maar uiteindelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Ook als werkgever weet je vast en zeker wel dat het zoeken naar de juiste kandidaat een werk van lange adem is. Of je nu werkzoekende of werkgever bent, Streekvacatures zorgt ervoor dat jouw zoektocht zo aangenaam en efficiënt mogelijk verloopt. Hoe we dit doen kunt u hieronder lezen.

Jouw profiel

Op basis van jouw gegevens en wensen ontvang je jobs die naadloos aansluiten bij jouw profiel. Je mag dan ook regelmatige nieuwe vacatures verwachten in jouw mailbox.

CV online

Vergroot je kansen om een job te vinden. Door je cv online te plaatsen zorg je ervoor dat werkgevers jouw kwaliteiten kunnen opmerken en contact met je kunnen opnemen.

Zoekgeschiedenis

Via de zoekgeschiedenis vind je snel vacatures terug die je in het verleden hebt gezocht.

Sociale media

Dankzij een uitstekend integratie van de website met sociale media, kun je steeds eenvoudig solliciteren.

Plaats uw vacature

Via Streekvacatures bereik je meer dan 600.000 potentiële kandidaten. De kans dat je een geschikte kandidaat vindt, is dan ook bijzonder groot.

Opvolgen

Je hebt direct inzicht in de resultaten van jouw vacature. Via Dashboard kan je jouw vacature analyseren, interpreteren, opvolgen en eventueel bijsturen.