Vacature plaatsen

Vacature plaatsen

Streekvacatures vindt het belangrijk dat u de juiste kandidaten vindt voor uw openstaande vacatures. Plaatst uw vacature op onze website en bereik 70.000 actieve werkzoekenden.

Kandidaten in uw streek

Streekvacatures vindt het belangrijk dat de juiste kandidaten de juiste vacatures vinden. Om ervoor te zorgen dat de juiste kandidaten aangetrokken voor uw vacature, voeren wij diverse marketingacties uit voor een instroom van kwalitatieve kandidaten, investeren wij in campagnes op het internet die specifiek gericht zijn op onze en uw doelgroep en gebruiken wij diverse specifieke vacaturesites en partnerships. Deze specifieke vacaturesites en online partnerships zijn gericht op specifieke doelgroepen, zodat er een gerichte stroom van kwalitatieve vacaturezoekers aangetrokken kan worden voor onze website.

Alle vacatures die op Streekvacatures geplaatst worden, blijven minstens dertig dagen online staan. Gedurende deze dertig dagen, worden de vacatures gepromoot op relevante channels, social media netwerken en partnersites. En omdat de geplaatst vacature ook een dag na de publicatie bij Streekvacatures naar een passende selectie uit wel 655.000 abonnees wordt gestuurd en op de applicatie voor smartphones wordt geplaatst, weet u zeker dat uw vacature veel aandacht krijgt.

U blijft in controle

Streekvacatures vindt het belangrijk dat klanten altijd in controle blijven, aangezien u uw bedrijf het beste kent en u uw rekruteringsbehoeften beter kent dan wie dan ook. Om ervoor te zorgen dat u altijd in controle bent en dat u altijd een positieve invloed heeft op uw rekruteringen, krijgt u bij Streekvacatures 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot uw persoonlijke ruimte op onze website. Deze persoonlijke ruimte kunt u gebruiken om uw resultaten op te volgen en om uw campagnes bij te sturen door bijvoorbeeld de criteria of de tekst van uw vacatures aan te passen.

Kies voor automatisering

Wilt u een groter bereik creƫren door uw vacature door te plaatsen naar uw eigen bedrijfswebsite of een andere website op het internet? Maak dan gebruik van extern URL: een gebruiksvriendelijk systeem tussen uw eigen websitesysteem en de database van Streekvacatures. Met de extern URL interface heeft u uw vacatures in enkele seconden op websites naar keuze geplaatst voor een nog groter bereik.

Plaats vacature

Plaats uw vacature direct online op Streekvacatures voor € 495 euro.